Werken bij…

Mercom! Eén bedrijf met meerdere disciplines.

Wij hebben door de groei van onze onderneming met regelmaat vacatures beschikbaar. Wil jij ook werken in een enthousiast team? Check de vacature(s) of stuur anders een open sollicitatie.

Vrachtwagenchauffeurs

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij een trailerchauffeur en een combichauffeur. Heb jij passie voor het vak? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jouw werk bestaat veelal uit dagritten met meerdere adressen en af en toe een overnachting. Omdat onze klanten heel divers zijn, zijn jouw werkzaamheden dat ook. De nadruk ligt op vervoer van bouwmaterialen en het lossen daarvan met de meeneemheftruck.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het CE rijbewijs en code 95. Ervaring met een meeneemheftruck is een pré. Naast een flexibele instelling, vinden wij een klantgerichte houding heel belangrijk.

 Wat bieden wij:

We bieden je een leuke afwisselende functie in een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega’s. We bieden een marktconform salaris met pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Zodra het weer mag een gezellige vrijdagmiddagborrel en de leukste bedrijfsfeestjes.

Mercom Transport is een sociale en stabiele werkgever met 50 medewerkers. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben.

Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Rutger Holthuis, operationeel directeur 0547-260578. Of solliciteer direct via de button op deze site of op personeelszaken@mercom.nl.

Assistent transportplanner

Houd jij ervan om de zaken goed te regelen?

In verband met groei van onze organisatie, zoeken wij een assistent planner voor de afdeling  transportplanning. Je assisteert de andere planners bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het invoeren van orders of het bellen met klanten en chauffeurs. Wij zorgen ervoor dat je onder de juiste begeleiding een brede ervaring kunt opdoen. Doorgroei in de functie is afhankelijk van je eigen ontwikkeling!

Wij zoeken iemand die net klaar is met een MBO opleiding op het gebied van transport, planning en/of logistiek, of misschien al wat werkervaring heeft. Daarnaast heb je een flexibele instelling en klantgerichte houding.

Mercom Transport is een ondernemend bedrijf met 50 medewerkers. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben.

Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Rutger Holthuis, operationeel directeur 0547-260578. Of solliciteer direct via de button op deze site of via personeelszaken@mercom.nl.

BBL-er of BOL stagiaire

Hele dagen in de schoolbanken niets voor jou? Dan hebben wij de ideale combinatie voor je!

Als BBL-er of Bol-stagiaire combineer je school met werken. Als Bol-stagiaire wissel je fulltime schoolweken af met stageweken (stagevergoeding). Als BBL-er werk je 4 dagen (salaris!) in de week in de praktijk en ga je 1 dag in de week naar school. Dat is meestal een MBO opleiding naar jouw eigen keuze aan het ROC van Twente, richting transport en logistiek of infra. Wij zorgen vervolgens voor een praktijkbegeleider op je werkplek en jij doet je best op school. Zo haal jij je diploma en doe je tegelijkertijd werkervaring op!

Lijkt jou dit ook iets?

Neem voor meer informatie contact op met Daniëlle Rensen, personeelszaken 0547-260578.

Al overtuigd en direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@mercom.nl!

Open Sollicitatie

Mercom is een stabiele en sociale werkgever. We werken graag hard voor onze klanten en hebben het goed met elkaar. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. De secundaire ook, we houden van een feestje op zijn tijd. Het werk zelf houden we graag boeiend en afwisselend. Als chauffeur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 4 daagse werkweek en/of meerdaagse ritten. Als medewerker grond, straat en sloopwerken werk je voornamelijk zelfstandig op klussen; je koopt bijvoorbeeld zelf je materialen in en stuurt junior medewerkers aan. We bieden werkgerichte opleidingen en bijscholing aan. Dat doen we bij voorkeur ‘in house’ met een eigen leraar. Ook kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s is een uitstekende manier om je te blijven ontwikkelen.

Meer weten? Of direct een open sollicitatie sturen? We horen graag van je!