Werken bij…

Wij zijn Mercom. Eén bedrijf met meerdere disciplines.

Wij hebben door de groei van onze onderneming met regelmaat vacatures beschikbaar. Wil jij ook werken in een enthousiast team? Check de vacature(s) of stuur anders een open sollicitatie.

Vacature

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur (geweest) en vind je het leuk om af en toe nog eens te rijden?

Wij zijn op zoek naar oproepchauffeurs. Mercom Transport is een bedrijf met 50 medewerkers. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben. Omdat onze klanten heel divers zijn, zijn jouw oproepwerkzaamheden dat ook. De nadruk ligt op volumevervoer en het lossen daarvan met de meeneemheftruck. Wij werken graag voor onze klanten en vragen van jou ook de juiste instelling.

Je bent in het bezit van het CE rijbewijs en code 95. Ervaring met een meeneemheftruck is een pré. Jouw werk bestaat voornamelijk uit 1 daagse ritten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar info@mercom.nl.

Open Sollicitatie

Mercom is een stabiele en sociale werkgever. We werken graag hard voor onze klanten en hebben het goed met elkaar. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. De secundaire ook, we houden van een feestje op zijn tijd. Het werk zelf houden we graag boeiend en afwisselend. Als chauffeur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 4 daagse werkweek en/of meerdaagse ritten. Als inframedewerker werk je voornamelijk zelfstandig op klussen; je koopt bijvoorbeeld zelf je materialen in en stuurt junior medewerkers aan. We bieden werkgerichte opleidingen en bijscholing aan. Dat doen we bij voorkeur ‘in house’ met een eigen leraar; kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s is een uitstekende manier om je te blijven ontwikkelen.

Meer weten? Of direct een open sollicitatie sturen? We horen graag van je!