Werken bij…

Mercom! Eén bedrijf met meerdere disciplines.

Wij hebben door de groei van onze onderneming met regelmaat vacatures beschikbaar. Wil jij ook werken in een enthousiast team? Check de vacature(s) of stuur anders een open sollicitatie.

Logistiek medewerker

Ben jij een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker (fulltime).

Wat ga je doen?                                                                                               

Als logistiek medewerker houd jij je o.a. bezig met het verzamelen en klaarzetten van de orders  voor transport. Je zorgt ervoor dat het magazijn opgeruimd en overzichtelijk is ingericht.

Wat vragen wij?

Je houdt van hard werken en je hebt enige ervaring met logistieke werkzaamheden. Je bent flexibel qua werktijden.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke afwisselende functie in een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega’s. We bieden een marktconform salaris met pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Zodra het weer mag een gezellige vrijdagmiddagborrel en de leukste bedrijfsfeestjes.

Mercom Transport is een sociale en stabiele werkgever met 50 medewerkers. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben.

Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Rutger Holthuis, operationeel directeur 0547-260578. Of solliciteer direct op personeelszaken@mercom.nl.

Timmerman en/of leerling timmerman

Houd jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou! In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking.

Wat ga je doen?                                                                                               

Als timmerman houd je je o.a. bezig met het plaatsen en afmonteren van (woon)units op locatie en je verricht diverse voorkomende timmerwerkzaamheden. Kortom een mooie afwisselende job! Als leerling timmerman ondersteun je de timmerman bij alle voorkomende werkzaamheden en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als vakman.

Wat vragen wij?

We werken graag voor onze klanten en vinden een klantgerichte instelling heel belangrijk. Je hebt ruime ervaring als timmerman en je bent een echte teamspeler met een goed technisch inzicht. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent in het bezit van het VCA certificaat of bereid om dit te behalen. Als leerling timmerman heb je affiniteit met het vak en ben je enthousiast om je verder te ontwikkelen in dit mooie vakgebied. Je volgt een vakgerichte opleiding.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke afwisselende functie in een ondernemend bedrijf. Je komt te werken in een klein en hecht team. Een gezellige vrijdagmiddagborrel en de leukste bedrijfsfeestjes. Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Rutger Holthuis, via 0547-265078. Of solliciteer direct op personeelszaken@mercom.nl.

Vrachtwagenchauffeurs

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij een trailerchauffeur en een combichauffeur. Heb jij passie voor het vak? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jouw werk bestaat veelal uit dagritten met meerdere adressen en af en toe een overnachting. Omdat onze klanten heel divers zijn, zijn jouw werkzaamheden dat ook. De nadruk ligt op vervoer van bouwmaterialen en het lossen daarvan met de meeneemheftruck.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het CE rijbewijs en code 95. Ervaring met een meeneemheftruck is een pré. Naast een flexibele instelling, vinden wij een klantgerichte houding heel belangrijk.

 Wat bieden wij:

We bieden je een leuke afwisselende functie in een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega’s. We bieden een marktconform salaris met pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Zodra het weer mag een gezellige vrijdagmiddagborrel en de leukste bedrijfsfeestjes.

Mercom Transport is een sociale en stabiele werkgever met 50 medewerkers. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben.

Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Rutger Holthuis, operationeel directeur 0547-260578. Of solliciteer direct via de button op deze site of op personeelszaken@mercom.nl.

BBL-er of BOL stagiaire

Hele dagen in de schoolbanken niets voor jou? Dan hebben wij de ideale combinatie voor je!

Als BBL-er of Bol-stagiaire combineer je school met werken. Als Bol-stagiaire wissel je fulltime schoolweken af met stageweken (stagevergoeding). Als BBL-er werk je 4 dagen (salaris!) in de week in de praktijk en ga je 1 dag in de week naar school. Dat is meestal een MBO opleiding naar jouw eigen keuze aan het ROC van Twente, richting transport en logistiek of infra. Wij zorgen vervolgens voor een praktijkbegeleider op je werkplek en jij doet je best op school. Zo haal jij je diploma en doe je tegelijkertijd werkervaring op!

Lijkt jou dit ook iets?

Neem voor meer informatie contact op met Daniëlle Rensen, personeelszaken 0547-260578.

Al overtuigd en direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@mercom.nl!

Open Sollicitatie

Mercom is een stabiele en sociale werkgever. We werken graag hard voor onze klanten en hebben het goed met elkaar. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. De secundaire ook, we houden van een feestje op zijn tijd. Het werk zelf houden we graag boeiend en afwisselend. Als chauffeur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 4 daagse werkweek en/of meerdaagse ritten. Als medewerker grond, straat en sloopwerken werk je voornamelijk zelfstandig op klussen; je koopt bijvoorbeeld zelf je materialen in en stuurt junior medewerkers aan. We bieden werkgerichte opleidingen en bijscholing aan. Dat doen we bij voorkeur ‘in house’ met een eigen leraar. Ook kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s is een uitstekende manier om je te blijven ontwikkelen.

Meer weten? Of direct een open sollicitatie sturen? We horen graag van je!