Transport

Betrouwbaar, flexibel en vakkundig

Wij rijden graag voor onze klanten, nationaal en internationaal transport. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en vriendelijk. Ons materieel modern en duurzaam. Wij plannen transporten in direct overleg met onze klanten in en staan zo garant voor een vakkundig en efficiënt vervoer van goederen.

Volumetransport met meeneemheftruck

Onze trailers en combi’s zijn voorzien van meeneemheftrucks (kooiaap) achter de vrachtwagen, waardoor wij zelf vracht kunnen laden en lossen. Het laden en lossen is daardoor op bijna elke locatie mogelijk. Onze chauffeur kan zo de vracht afleveren op de plaats waar u dat graag wil. Dat scheelt u werk en tijd.

infra en projecten

Speciaal transport

Semi, dieplader, breed, lang of hoog transport? Vergunningen, ontheffingen en begeleiding worden netjes geregeld. En goederen vakkundig en op tijd geleverd. Daarnaast beschikken we over kraan- en kiptrailers en verplaatsen we zeecontainers m.b.v. een sideloader.

Rijplaten verhuur

Tijdelijk rijplaten nodig? Bijvoorbeeld omdat u zware materieel over een zachtere bodem moet transporteren? Wij verhuren stalen rijplaten, geschikt voor het zwaardere werk. Wij brengen en halen de rijplaten voor u op. Informeer naar prijzen via onderstaande knop.

Verkoop en verhuur van zeecontainers

Zeecontainers kunnen worden gebruikt voor internationaal vervoer en opslag van goederen, bij verhuizingen en evenementen. Wij hebben diverse soorten containers, zowel te koop als te huur. Informeer naar prijzen via onderstaande knop.