Op- en overslag

7.500 m2 overdekte capaciteit

Mercom beschikt over 7.500 m2 overdekte op- en overslag capaciteit. Desgewenst leveren wij zg. waarde toevoegende diensten (Val/Vas).

Warehousing

Ons warehouse heeft alle faciliteiten voor een gedegen op- en overslag van uiteenlopende soorten grondstoffen en goederen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen vanuit ons warehouse op correcte wijze, op tijd en het juiste adres worden vervoerd en afgeleverd. Wilt u meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

op- en overslag

Orderpicking

Wij verzorgen uw orders foutloos, snel en efficiënt. Zo verzorgen wij de registratie en ontvangst, opslag en verzending van goederen en artikelen. Wij zorgen ervoor dat uiteindelijk uw goederen vlot en zorgvuldig worden afgeleverd bij uw relaties. Voor meer informatie, nemen wij graag contact met u op.

Ompakken

U wilt uw goederen ompakken in kleinere of grotere eenheden? Mercom biedt meerdere mogelijkheden. Het ompakken, inpakken, etiketteren en/of verpakken m.b.v. krimpfolie van uw goederen en artikelen is géén probleem voor ons. Voor meer informatie, nemen wij graag contact met u op.