Op- en overslag

Met 20.000 m2 overdekte opslagruimte heeft Mercom ruim voldoende capaciteit voor op- en overslag. Daarnaast kunnen wij ook trailers / containers laden / lossen, orderpicken, ompakken, verpakken of sealen. Hiermee ontzorgen we de klant volledig.

Op- en overslag

Warehousing

Bij Mercom hebben we 20.00 m2 overdekte opslagruimte voor al jouw op- en overslagbehoefte. En als je op zoek bent naar waarde toevoegende diensten, kunnen wij je ook helpen met laden / lossen, orderpicken, ompakken, verpakken of sealen.

Orderpicking

Met onze foutloze, snelle en efficiënte orderverwerking kun je op ons rekenen. Van registratie en ontvangst tot opslag en verzending van goederen en artikelen, wij zorgen ervoor dat alles vlot en zorgvuldig verloopt. Bij Mercom ben je verzekerd van een foutloze levering van jouw goederen aan je relaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ompakken

Mercom biedt diverse opties als het gaat om het ompakken van jouw goederen. Of je nu kleinere of grotere eenheden wenst, wij staan voor je klaar. Het ompakken, inpakken, etiketteren en/of verpakken van jouw goederen en artikelen met behulp van krimpfolie is voor ons geen enkel probleem. Wil je weten of wij ook aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij Mercom?

Word onderdeel van ons team van vakmensen en versterk ons in een van de vakgebieden bij Mercom.