Grond, straat en sloopwerken

Betrouwbaar, flexibel en vakkundig

Mercom grond, straat en sloopwerken heeft veel kennis en ervaring in huis en houdt rekening met veiligheid, milieu en kwaliteit. We zijn VCA gecertificeerd en werken voor diverse opdrachtgevers zoals bouwbedrijven, projectontwikkelaars en gemeenten.

Mercom grond, straat en sloopwerken

In de regio wordt Mercom gezien als een full service partij die actief meedenkt met haar opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn allround vakkundige professionals. Voor meer informatie, nemen wij graag contact met u op.

Sloopwerk

Mercom sloopt. We hebben ervaring met zowel totaalsloop als renovatiesloop en voeren het afval snel, vakkundig en verantwoord af met onze eigen containerdienst.

Grondwerk

Met een uitgebreid machinepark verrichten wij grondwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bouwrijp maken van kavels, rioleringswerkzaamheden en het maken van fundaties voor bestratingen.

Straatwerk

Goed straatwerk is vakwerk. Wij verzorgen straatwerk voor zowel bedrijven, gemeenten en instellingen. In Enschede hebben wij een locatie met sierbestrating producten. Wij bieden een breed assortiment aan natuursteen, stenen, klinkers, terrastegels en tuinaccessoires.