Sierbestrating

Een kop koffie en eerlijk advies!

U bent welkom aan de Sesamstraat 1 in Enschede. In onze showtuin vindt u, voor elk budget, een groot assortiment aan sierbestrating en tuingrind en -split. Wij leveren snel bij u aan huis met onze eigen vrachtwagens.

COVID-19: maandag 14 december jl. zijn nieuwe beperkende maatregelen aangekondigd.

Voor Mercom Sierbestrating houdt dit in dat we alleen voor afhaal geopend mogen blijven. Uiteraard houden we hierbij rekening met de geldende regelgeving. Afhaal in Enschede is alleen mogelijk indien vooraf besteld.

Afhalende hoveniers en klanten worden verzocht om van tevoren de bestelling via telefoon/ mail door te geven. Uw bestelling wordt klaar gezet en waar mogelijk door u zelf ingeladen.

Ook willen we u vragen een mondkapje te dragen wanneer u bij ons binnen komt. Buiten op het terrein is dit niet verplicht, het mag uiteraard wel.

Bedankt voor uw begrip en voor vragen staan wij altijd open.

Openingstijden:
I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van zaterdag 19-12-2020 tot en met zaterdag 2-1-2021.

Winterperiode 30-11-2020 tm 27-2-2021: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur, zaterdag 9:00 tot 13:00 uur.

Bij winterse omstandigheden kunnen de openingstijden afwijken, bel voor info 06-51621708

Sierbestrating

Op zoek naar de juiste sierbestrating? Bij Mercom Enschede treft u voor elke tuin, oprit, straat de juiste sierbestrating aan. Wij leveren alle natuurtegels, klinkers in talrijke kleuren en variaties. Op onze locatie in Enschede treft u diverse terrastegels, stenen en klinkers aan. Terrastegels bepalen vaak voor een groot deel de uitstraling van de tuin. Aspecten als kleur, structuur en formaat zijn dus belangrijke onderwerpen om naar te kijken. Maar ook de vorm en de afwerking van een tegel hebben een grote invloed op de uitstraling van het terras.

sierbestrating

Levering Natuurtegels, stenen en klinkers

Wij regelen dat uw nieuwe tegels, stenen en klinkers met ons eigen vervoer wordt geleverd op elk adres in de regio. Wij streven er naar om alles uiterlijk binnen één week te leveren op de door u gewenste locatie.

Producten

Een oprit en terras zijn belangrijke sfeerbepalers van uw woning of uw bedrijf. Stenen en klinkers zijn intalrijke formaten en kleuren te leveren zodat er een heel persoonlijke uitstraling aan een huis of tuin kan worden gegeven. U wilt toch ook een droomtuin? Mercom biedt vele soorten stenen en tegels. Elk soort heeft een eigen uitstraling. Ons assortiment is betaalbaar en van goede kwaliteit. Van een mooie, strakke basistegel tot uitgesproken terrastegels volgens de laatste trends. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van de juiste keuze voor uw tuin!