Sierbestrating

Mooie producten en eerlijk advies!

Note: vanaf 1 november 2022 is onze buiten showroom aan de Sesamstraat 1 in  Enschede gesloten.

Uitlevering van reeds geplaatste bestellingen gaat gewoon door vanaf onze hoofdlocatie.

Voor advies, verkoop en nieuwe orders kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 06-51621708 of sierbestrating@mercom.nl

Mercom Sierbestrating: voor elk budget een groot assortiment aan sierbestrating en tuingrind en -split.

Wij leveren snel bij u aan huis met onze eigen vrachtwagens.

Online openingstijden:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Sierbestrating

Op zoek naar de juiste sierbestrating? Bij Mercom Sierbestrating treft u voor elke tuin, oprit, straat de juiste sierbestrating aan. Wij leveren alle natuurtegels, klinkers in talrijke kleuren en variaties. Terrastegels bepalen vaak voor een groot deel de uitstraling van de tuin. Aspecten als kleur, structuur en formaat zijn dus belangrijke onderwerpen om naar te kijken. Maar ook de vorm en de afwerking van een tegel hebben een grote invloed op de uitstraling van het terras.

sierbestrating

Levering Natuurtegels, stenen en klinkers

Wij regelen dat uw nieuwe tegels, stenen en klinkers met ons eigen vervoer wordt geleverd op elk adres in de regio. Wij streven er naar om alles uiterlijk binnen één week te leveren op de door u gewenste locatie.

Producten

Een oprit en terras zijn belangrijke sfeerbepalers van uw woning of uw bedrijf. Stenen en klinkers zijn intalrijke formaten en kleuren te leveren zodat er een heel persoonlijke uitstraling aan een huis of tuin kan worden gegeven. U wilt toch ook een droomtuin? Mercom biedt vele soorten stenen en tegels. Elk soort heeft een eigen uitstraling. Ons assortiment is betaalbaar en van goede kwaliteit. Van een mooie, strakke basistegel tot uitgesproken terrastegels volgens de laatste trends. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van de juiste keuze voor uw tuin!